Milsami va începe construcţia bazei sportive la Orhei în anul viitor

Patronul echipei Milsami, Ilan Shor, l-a prezentat, marţi seara, pe noul antrenor al clubului, rusul Gheorghi Iarţev, dar a vorbit şi despre planurile "vulturilor roşii". Omul de afaceri a declarat că, la începutul anului viitor, la Orhei va începe construcţia unei baze sportive, transmite IPN.

Fotbaliştii vor locui în această bază sportivă. Ei vor dispune de 3 terenuri, unul fiind cu iarbă artificială. Planificăm să ne mutăm definitiv la Orhei în luna august a anului viitor”, a declarat Ilan Shor.

Patronul lui Milsami a mai spus că, începând cu anul viitor, echipa sa va pune accentul pe copii. „Este un proiect social. Antrenamentele vor fi gratuite. Vrem să punem umărul la dezvoltarea fotbalului moldovenesc”, a adăugat Ilan Shor.

Noul antrenor al echipei, Gheorghi Iarţev, a declarat că mereu i-a plăcut să lucreze cu fotbalişti tineri. „Fotbalul moldovenesc va progresa când vor apărea jucători tineri crescuţi de club. Voi încerca să descoperi astfel de fotbalişti şi să-i aduc la nivelul cel mai înalt. Acesta e obiectivul meu”, a spus fostul selecţioner al Rusiei.

Iarţev a semnat cu Milsami până la sfârşitul sezonului, cu drept de prelungire a contractului. Echipa din Orhei se află pe locul 7 în clasament, fiind la 14 puncte în spatele liderului Sheriff.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.