Mercuriul de Aur – un nou premiu de valoare pentru Moldtelecom

                                                                                                 Mercuriul de Aur – un nou premiu de valoare pentru Moldtelecom

Compania Moldtelecom a fost desemnată câştigătoarea concursului Marca comercială a anului 2012, la nominaţia Debutul Anului, categoria ”Mijloace şi servicii de telecomunicaţii” în cadrul ceremoniei oficiale din 31 ianuarie 2013.

Cea mai înaltă distincţie - Mercuriul de Aur a fost oferită Operatorului naţional de telecomunicaţii Moldtelecom pentru lansarea cu succes în anul 2012 a unei noi mărci comerciale Business Solutions, destinată segmentului de afaceri.

Business Solutions Moldtelecom are misiunea de a oferi soluţii optime mediului de afaceri din R. Moldova în domeniul telecomunicaţiilor pentru a asigura o penetrare eficientă a tehnologiilor performante în toate sferele de activitate naţională, contribuind în acest mod la modernizarea şi eficientizarea activităţilor economice din ţară.

Aprecierea mărcii comerciale Business Solutions cu cea mai valoroasă menţiune de stat este o recunoaştere a atitudinii responsabile a companiei Moldtelecom faţă de clientul business, care este perceput drept un partener strategic de lungă durată, pentru confortul căruia sunt implementate soluţii simple în utilizare şi accesibile pentru fiecare.

Marele Trofeu motivează eforturile companiei de a dezvolta segmentul business din Moldova la standardele business-lui mondial.

Grigore Varaniţa, Vicedirector General Moldtelecom: „Obţinerea premiului mare de către Operatorul naţional de telecomunicaţii confirmă faptul că Moldtelecom este un nume recunoscut şi preţuit pe piaţa serviciilor autohtone.

Pentru noi, această menţiune înseamnă mai multă responsabilitate şi ambiţie  pentru a menţine încrederea cetăţenilor noştri într-o companie cu capital autohton, care este o istorie de succes, ce poate servi drept model şi sursă de inspiraţie pentru cei care abia îşi scriu istoria”.

Trofeul „Mercuriul de Aur” este meritul întregului colectiv Moldtelecom şi confirmă nivelul înalt al calităţii serviciilor oferite de către liderul telecomunicaţiilor din R. Moldova, care în acest an va aniversa 20 de ani de la formare.

Performanţele obţinute de Moldtelecom la finele anului 2012 au demonstrat corectitudinea direcţiilor stabilite de companie, acestea fiind axate pe extinderea gamei de servicii şi a bazei de abonaţi, dezvoltarea reţelelor de acces de fibră optică pentru a spori calitatea serviciilor Internet şi IPTV şi implementarea acţiunilor în vederea îmbunătăţirii calităţii proceselor de lucru şi a calităţii serviciilor prestate.

Realizarea cu succes a obiectivelor stabilite de companie a contribuit la înregistrarea rezultatelor optimiste, practic la toate capitolele activităţii Moldtelecom.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.