Medalia Interstatală „Pentru utilitate”

Comitetul Interstatal privind politica antimonopol a ţărilor CSI a instituit un premiu unic– Medalia Interstatală „Pentru utilitate”    în domeniul comunicaţiilor de marketing. Medalia se înmînează pentru realizările din domeniul comunicaţiilor de marketing şi ramurile conexe, care au avut o influenţă pozitivă atît asupra dezvoltării pieţii, cît şi în general asupra comunităţilor şi statelor, precum şi pentru realizări în propogarea valorilor umane, care contribuie la dezvoltarea cooperării umanitare şi creării unui spaţiu informaţional comun pe teritoriul ţărilor membre CSI.

Scopul decernării premiului „Medalie „Pentru utilitate ”în domeniul comunicaţiilor de marketing” este nu doar stimularea persoanelor care tind să aducă un rezultat real şi util în sfera comunicaţiilor de marketing, dar şi cel de a contribui la formarea unei atitudini mai loiale a cetăţenilor din diferite ţări faţă de însăşi sfera comunicaţiilor de marketing şi comunicaţiilor în masă, precum şi faţă de profesioniştii ce activează în domeniul dat.

Asociaţia AAPM începe procedura de selectare a candidaţilor pentru acest premiu. Noi considerăm că în ţara noastră sunt profesionişti, demni de acest premiu. Conform regulamentului, candidaţii pot fi înaintaţi de către colective de muncă, organizaţii, organe de stat, precum şi persoane fizice, care deţin merite în sfera comunicaţiilor de marketing şi comunicaţiilor în masă.

Asociaţia ААРМ aşteaptă propuneri pentru alcătuirea listei candidaţilor din partea ţării noastre pînă pe 1 auguast  2014  la adresa  aapmoldova@gmail.com.

Regulamentul privnd Medalia este amplasat pe pagina oficială a Consiliului Coordonator privind publicitatea  pe lîngă Comitetului Interstatal privind politica antimonopol  http://sovetreklama.org/doks/za-poleznoe   şi pe site-ul Asociaţiei Agenţiilor de Publicitate ААРМ   http://www.aapm.md/uploads/docs/Polojenie_MSAP.pdf

Asociaţia Agenţiilor de Publicitate AAPM
 

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE