Meciul Sheriff-Partizan se va juca fără spectatori

Meciul Sheriff Tiraspol (Moldova) – Partizan Belgrad (Serbia) din cadrul Ligii Conferinței UEFA se va juca pe 16 februarie fără spectatori. Federația Moldovenească de Fotbal precizează că a fost informată de autorități despre imposibilitatea de a disputa meciul  cu prezența suporterilor în tribune, transmite IPN.

Potrivit FMF, suporterii care și-au procurat bilete la meci își vor putea recupera banii în cel mai scurt timp. Cei care au procurat bilete de pe site-ul Federației își vor primii banii înapoi în decurs de cinci zile lucrătoare. Persoanele care au procurat bilete de la magazinul Jako își vor putea recupera banii direct de la magazin.

Meciul Sheriff Tiraspol (Moldova) - Partizan Belgrad (Serbia) se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău, de la ora 22.00.

Cel puțin 12 suporteri ai echipei sârbe au făcut cale întoarsă după ce au primit refuz de a intra în Moldova. Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Andrian Cheptonar, a spus într-o emisiune TV că măsura este luată în contextul informațiilor despre eventuale diversiuni. Instituțiile statului nu au venit deocamdată cu comentarii pe marginea acestei situații.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.