Măsuri de securitate sporite în țară și la frontieră. Accesul în aeroport este limitat

Măsuri suplimentare de securitate în țară și la frontiera Republicii Moldova vor intra în vigoare începând din 19 octombrie, de la ora 20.00. Potrivit Poliției de Frontieră, acestea sunt luate pentru a asigura ordinea și securitatea publică în contextul escaladării riscurilor la adresa securității mondiale pe fondul războiului din Israel, transmite IPN.

La decizia grupului managerial de risc al Aeroportului Internațional Chișinău, accesul în incinta aerogării va fi permis doar pasagerilor, în baza prezentării actului de călătorie, personalului care exercită atribuții de serviciu în aeroport, precum și membrilor de echipaje ale aeronavelor.

Totodată, va fi sistat accesul prin poarta din mijloc a aerogării, fiind posibilă intrarea în aeroport prin porțile de acces nr.1 și nr.3. Respectiv, pentru a exclude ambuteiajele din fața aerogării, dar și pentru fluidizarea fluxului de călători, se solicită prezentarea în aeroport cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate.

Potrivit Poliției de Frontieră, în continuare vor fi implementate acțiuni care au menirea să asigure securitatea cetățenilor și a statului Republica Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.