Maib și Biroul de avocați Gladei și Partenerii oferă 2 burse pentru studenții la Drept. Participă și tu!

Maib și Biroul de avocați Gladei și Partenerii  continuă să susțină meritocrația, talentul și diligența. Pentru al șaptelea an consecutiv, în baza unui concurs de eseuri, doi studenți sau masteranzi ai Facultății Drept vor beneficia de câte o bursă academică, în mărimea taxei de studii pentru anul academic 2022-2023. În plus, Gladei și Partenerii oferă un stagiu profesional de o lună în cadrul biroului.  Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova (USM) este partenerul academic al proiectului.

Giorgi Shagidze, Președintele maib:

„Investiția în educație este o contribuție valoroasă pe care o poate face o companie în dezvoltarea societății. Încă de la fondarea sa, maib este alături de universitățile din întreaga țară. Am contribuit la modernizarea spațiilor de studii, la alinierea programelor la standarde europene, dar și prin oferirea burselor de merit tinerilor care demonstrează rezultate excelente. Atunci când absolvesc, îi primim cu brațele deschise în echipa maib. Parteneriatul cu universitățile este unul dintre cele mai valoroase, deoarece ele reprezintă investiția noastră în viitorul maib. Aș vrea să mulțumesc, cu această ocazie, Biroului de avocați Gladei și Partenerii pentru această colaborare”.

Roger Gladei, avocat-coordonator Gladei și Partenerii:

„Acum 7 ani am inițiat proiectul Bursa de merit în dorința de a ajuta tinerele talente. Ne-am convins în acești ani că există o mare dorință a tinerilor de a excela, iar eseurile candidaților au fost tot mai bune, mai profunde și mai actuale. Sunt sigur că parteneriatul cu maib, care se bazează pe valori comune, va ridica proiectul la un nou nivel și va permite mai multor tineri să dezvolte o carieră acasă.”

În cadrul concursului pot participa studenții anului IV de la ciclul licență sau masteranzii din cadrul facultății de drept a oricărei universități din Moldova, cu frecvența la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară. Dosarul de participare trebuie să includă:

  1. CV-ul.
  2. Un eseu în limba română pe tema „Plafonarea dobânzii în contractele de credit: (cum) împăcăm capra cu varza?”.
     

Reguli de redactare: max. 2 pagini, Times New Roman 12, spațiere 1.1, se va utiliza stilul de citare Harvard.

Dosarele de participare pot fi expediate online la adresa
burse@gladei.md până pe 2 octombrie 2022.

Selectarea finaliștilor va avea loc în baza eseului. Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați pe 8 octombrie, ora 12:00, în incinta Facultății de Drept a USM (blocul de studii nr.2), pentru a le prezenta în fața Comisiei de evaluare din care vor face parte reprezentanții
Biroului de avocați Gladei și Partenerii, maib și ai Facultății de Drept a USM. Candidații vor avea la dispoziție 10 minute pentru a prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebările membrilor comisiei.

Orice întrebări legate de concurs pot fi expediate la la adresa
burse@gladei.md.

Despre maib

Echipa maib este formată din peste 2400 de angajați, reprezentând puţin peste un sfert din angajaţii sectorului bancar din ţară. Totodată, compania se regăseşte în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor universitari, conform studiului „Percepţia brandului angajatorului şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”. Maib este considerată de studenţii absolvenţi ai universităţilor din Republica Moldova cel mai bun angajator, fiind și cel mai cunoscut brand de angajator din 12 companii propuse studenţilor spre alegere. La începutul anului curent și platforma specializată de joburi delucru.md a clasat maib în Top 5 cei mai buni angajatori din țară.

Despre Gladei și Partenerii

Aprecierea clienților și colegilor (biroul este cotat la cel mai înalt nivel de anuarele internaționale Legal 500, Chambers Global și IFLR1000) vine din realizările pe proiectele juridice în care membrii biroului acordă asistență juridică. Clienții biroului sunt instituții financiare internaționale, companii transnaționale și străine, agenții guvernamentale și asociații profesionale, dar și, nu în ultimul rând, antreprenori locali începători sau în devenire. Responsabilitatea socială a membrilor biroului se exprimă prin participarea în proiectele inițiate de Hai Moldova, CCF Moldova, ELSA și ASD, dar și prin sprijinul direct al unor persoane.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.