Maia Sandu: Nu cred că PCRM poate deveni un partener serios în procesul de integrare europeană

Maia Sandu, ex-ministrul educaţiei din partea Partidului Liberal Democrat şi persoana pe care formaţiunea o înainta la funcţia de premier în vară, declară că niciodată nu a susţinut o alianţă cu Partidul Comuniştilor. Politiciana crede că această formaţiune nu este un partener serios în ceea ce ţine de integrarea europeană a ţării, transmite IPN.

„Pentru că dezinformarea continuă, simt nevoia să îmi exprim cât se poate de clar părerea cu privire la partide. Nu am declarat niciodată că susţin o alianţă cu comuniştii. Nu cred că PCRM poate deveni un partener serios în procesul de integrare europeană”, scrie Maia Sandu pe pagian sa de facebook.

Referindu-se la foştii parteneri de alianţă ai PLDM – democraţii - Maia Sanu scrie că „nici PDM nu mai poate fi considerat un partid care promovează valorile europene”.

Maia Sandu a comunicat că încă nu a luat o decizie în caz că i s-ar propune să conducă PLDM. În cadrul unui eveniment, actualul lider al PLDM, Valeriu Streleţ, a spus că membrii formaţiunii sunt foarte deschişi faţă de Maia Sandu, o susţin şi o aşteaptă printre rândurile lor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.