Maia Sandu: E nevoie să alungăm corupţia şi incompetenţa de la Preşedinţie

Candidata PAS la funcția de președinte, Maia Sandu, a votat pentru ordine în ţară, dreptate şi bunăstare. „Am votat pentru un stat care să lucreze pentru oameni, să ajute oamenii, să creeze oportunităţi de angajare, locuri de muncă mai bine plătite aici, acasă. Pentru un stat care să îmbunătățească condiţiile de viaţă în toate localităţile ţării. Ca aceste lucruri să se întâmple, e nevoie să alungăm corupţia şi incompetenţa de la Președinție”, a fost mesajul Maiei Sandu, citată de IPN.

Maia Sandu a îndemnat cetăţenii să iasă la vot, să fie vigilenţi şi să raporteze orice încălcare sau abuz pe care îl depistează. „Azi o să fiu alături de colegii mei, care sunt peste tot în ţară. O să urmărim şi o să monitorizăm cu mare atenție ce se întâmplă”, a adăugat Maia Sandu.

Aceasta a ţinut un discurs şi în limba rusă. Maia Sandu fost susţinută, la ieşirea de la vot şi la încheierea discursului său, cu aplauze.

Maia Sandu a participat şi la alegerile din 2016. În turul I, pe 30 octombrie, a acumulat 38,71% din voturi. În turul II, pe 13 noiembrie, a acumulat 47,89% din voturi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.