Maia Sandu, după discuția cu Renato Usatîi: Vom identifica metode să declanșăm anticipate

„Vom curăța Președinția și apoi vom curăța Parlamentul. Vom identifica metodele legale prin care să declanșăm alegeri anticipate, astfel încât în Parlament să ajungă oameni care îi reprezintă pe cetățeni”. Este declaraţia Maiei Sandu, candidată PAS la alegerile prezidenţiale, după discuția cu Renato Usatîi, transmite IPN.

Maia Sandu a avut un mesaj pentru toţi alegătorii, inclusiv pentru cei care au votat pentru candidatul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi. „Voi vreți să scăpăm de corupție, să pedepsim hoții și să scăpăm țara de Dodon. Asta ne dorim și noi. Putem face asta cu sprijinul vostru”, se arată într-o postare PAS pe facebook.

Aseară, într-o intervenție live pe facebook, Renato Usatîi a menţionat că scopul lui de bază sunt alegerile parlamentare anticipate, dizolvarea Parlamentului. „Parlamentul este nereprezentativ. Eu sper că mâine, după ce voi discuta cu doamna Maia Sandu, vom face apel la toți cetățenii să vină în Piața Marii Adunări Naționale și, prin primul decret prezidențial, să fie dizolvat acest bordel politic”, a spus Renato Usatîi.

După prelucrarea tuturor proceselor verbale, pe primul loc la alegările prezidențiale din 1 noiembrie se clasează candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, cu 36,16% din sufragii. Pe locul doi este candidatul independent Igor Dodon, susținut de Partidul Socialiștilor, care a obținut 32,61% din voturi. CEC urmează să anunțe turul doi de scrutin, cu participarea celor doi candidați.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.