Luvannor s-a alăturat lotului naţional: Sper să debutez cu un gol

Naţionala de fotbal a Moldovei s-a reunit astăzi, 12 noiembrie, la baza de la Vadul lui Vodă pentru antrenamente înaintea meciului cu Lituania din 18 noiembrie. Lotului i s-a alăturat şi golgheterul Diviziei Naţionale, Henrique Luvannor, de la Sheriff.

Luvannor a fost convocat la Naţională după ce a primit cetăţenia Moldovei, el fiind de origine brazilian. Fotbalistul a declarat că este fericit că va juca pentru selecţionata Moldovei. „Îmi doresc să ajut Moldova să obţină cât mai multe victorii. Sper să debutez cu un gol la Naţională”, a spus jucătorul de 23 de ani pentru IPN.

Selecţionerul Ion Caras a remarcat optimismul de care dă dovadă Luvannor. „Este un jucător foarte pozitiv, care ne va ajuta cu siguranţă. Eu mă bucur că el vorbeşte cu atâta entuziasm despre şansa de a evolua la Naţională”, a declarat Caras la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Lituania.

Amicalul cu Lituania va avea loc pe 18 noiembrie, pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 19.00. Biletele au fost puse în vânzare începând de astăzi, 12 noiembrie, şi costă între 20 şi 120 de lei. Moldova şi Lituania s-au întâlnit până acum de 7 ori, iar victoriile au fost împărţite.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.