Lucrări gratuite de spălare a reţelelor în blocurile fără datorii la căldură

Blocurile de locuit din municipiul Chişinău care vor înregistra până la 30 aprilie achitări de 100% pentru energia termică consumată în sezonul de încălzire 2014-2015 vor beneficia din partea furnizorului de căldură, în mod gratuit, de lucrări de spălare hidropneumatică a sistemelor inginereşti interne de încălzire, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al SA „CET-2”, responsabilitatea executării anuale a lucrărilor de spălare a sistemelor inginereşti interioare revine gestionarilor fondului locativ, fiind obligatorii în procesul de pregătire către un nou sezon de încălzire. Cu această ocazie, mijloacele financiare economisite vor putea fi redirecţionate de gestionari în alte acţiuni de reutilare, modernizare a blocurilor locative.

Lista blocurilor care vor fi desemnate câştigătoare va fi făcută publică în luna mai, după sistematizarea informaţiei privind achitările. Acţiuni respective sunt organizate de către furnizorul de agent termic mai mulţi ani la rând cu scopul de încuraja şi de a promova achitarea în termen a plăţilor pentru consumul de energie termică.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.