Lilian Carp își propune să creeze condiții prielnice pentru mediul privat

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar al capitalei, Lilian Carp, își propune, împreună cu echipa, să creeze condiții pentru mediul privat pentru ca agenții economici să poate obține mai repede certificatele permisive pentru activitatea economică. Străzile și căile de acces spre întreprinderile municipale vor fi reparate, a menționat Lilian Carp într-o conferință de presă desfășurată pe strada Industrială care, potrivit candidatului,  este „inima dezvoltării economice industriale a orașului Chișinăuˮ, transmite IPN.

Potrivit lui Lilian Carp, atunci când un investitor străin vine în Republica Moldova, întotdeauna se uită care este atitudinea față de agenții economici locali. Dacă ai o atitudine proastă față de cei care plătesc impozite și nu creezi condiții pentru dezvoltarea economică, investitorii se vor gândi de o sută de ori dacă se merită să investească în Moldova, a menționat Lilian Carp.

Lilian Carp a reiterat că o prioritate pentru PAS este crearea condițiilor pentru agenții economici și reparația căilor de acces către întreprinderi. Următorul scop se referă la debirocratizarea proceselor de obținere a actelor permisive pentru agenții economici, ca aceștia să nu aștepte câte șapte-opt luni sau ani de zile actele permisive pentru construcția unei hale de producere sau pentru reparația acesteia. „Cu certitudine, noi împreună putem face un oraș care să fie atractiv din punct de vedere economic. Agenții economici pot crea locuri de muncă dacă noi le creăm lor condiții de dezvoltare economică. Un oraș nu poate să se dezvolte din punct de vedere urbanistic, nu poate să construiască o școală dacă nu există economieˮ, a spus Lilian Carp.

Candidatul a îndemnat oameni de afaceri să vină împreună cu angajați și familie și să voteze pe echipa PAS pe 5 noiembrie, pentru a aduce Chișinăului „normalitate, confort, reguli clare în dezvoltarea economicăˮ.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.