Liga Tinerilor Verzi cere Guvernului să lase în funcţie doi viceminiştri tineri

Liga Tinerilor Verzi a organizat o acţiune de protest în faţa Guvernului, cerând executivului să nu-i demită pe viceministrul mediului, Dorin Duşciac, şi cel al tineretului şi sportului, Sergiu Stanciu. Reprezentanţii Partidului „Verde Ecologist” au spus că societatea pierde oameni tineri de valoare, din cauza unor jocuri politice, transmite IPN.

Anterior, presa a scris despre scindările din Partidul Liberal Reformator, ca urmare a cărora conducerea formaţiunii a cerut premierului Iurie Leancă să accepte demiterea celor doi viceminiştri, care au fost numiţi în funcţie la propunerea PLR.

Gheorghe Zugravu, coordonator în cadrul Ligii Tinerilor Verzi, a spus că protestează împotriva modului în care sunt trataţi tinerii în Republica Moldova. Coordonatorul a menţionat că demiterea viceminiştrilor Duşciac şi Stanciu reprezintă un abuz.

Un alt membri al organizaţiei, Oleg Chicu, a menţionat că guvernarea cheamă tinerii din diasporă să revină acasă, pentru a moderniza Republica Moldova, dar aceste chemări se demonstrează a fi false din moment ce tinerii, cu pregătire în Europa, sunt jertfiţi pe altarul unor jocuri politice, fiind lipsiţi de şansa de a se face utili acestei ţări şi cetăţenilor ei.

Verzii spun că Moldova are nevoie de tineri, de oameni energici, incoruptibili, care ştiu să facă diferenţă între profesionalism şi mită.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.