Invitație la conferinţa de presă de lansare a Programului Social „60 plus” şi a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

13 decembrie 2017
Comunicat de presă


Stimaţi jurnalişti,

Vă invităm la conferinţa de presă de lansare a Programului Social „60 plus” şi a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”, realizată în parteneriat cu Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”.

Evenimentul va avea loc joi, 14 decembrie, la ora 9:00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa presei, str. Pușkin 22, of. 446.

La eveniment vor participa directorul Programului social „60 plus”, Anastasia Primov; directorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, Petru Hadârcă.

Programul social „60 plus” are ca scop încurajarea persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani să-şi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele pentru a duce un mod de viaţă activ, pentru a fi utili şi apreciaţi, după cum merită.

Programul „60 plus” se lansează prin platforma online 60plus.md. Site-ul va include proiecte foto şi video, articole, interviuri, reportaje şi analize pe diferite teme de interes atât pentru vârstnici, cât şi pentru nepoţii şi copiii acestora.

Pe lângă platforma online, în cadrul Programului social „60 plus” se vor organiza mai multe activități, inclusiv evenimente publice şi campanii de informare, ce vor contribui la incluziunea socială a acestui grup de cetăţeni şi vor pune în valoare comunicarea între generaţii.

În cadrul conferinţei va avea loc lansarea primei activităţi din cadrul Programului social „60 plus” – campania „Vino cu bunicii la teatru”, organizată în parteneriat cu teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Timp de o lună, la fiecare bilet cumpărat la spectacolele Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, vizitatorii vor primi unul gratuit, la prezentarea legitimaţiei de pensionar a unuia dintre bunici sau părinţi 60+.

Programul social „60 plus” este implementat cu suportul financiar oferit de către Departamentul de Stat al SUA.


Contacte:

Maia Lefter,
Expert în comunicare
 
mob: +373 79200812


DISCLAIMER:
Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.