Incendiu la un liceu din capitală. Elevii și profesorii au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit astăzi în Liceul teoretic „Liviu Deleanu” din capitală. Elevii, profesorii, dar și alte persoane care se aflau în instituție, au fost evacuați. La fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție, care au reușit să localizeze arderea timp de o oră, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menționează că apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12.37. Conform informațiilor, arderea s-a produs în interiorul liceului din strada Liviu Deleanu, 5/4 din Chișinău. Pentru lichidarea arderii la fața locului au fost îndreptate 5 echipe de pompieri. Angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins demisolul instituției de învățământ.

Intervenția IGSU a fost încadrată în nivelul sporit de intervenție, numărul de echipaje fiind majorat la 10. Arderea a fost localizată la ora 13.40, iar pompierii intervin pentru a lichida complet incendiul.

Echipajele medicale sunt prezente la fața locului pentru interveni în caz de necesitate. Victime nu au fost raportate, iar din interiorul clădirii liceului au fost evacuați circa 1900 de copii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.