Igor Dodon: Soluția ar fi să declanșăm alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate

După închiderea secțiilor de votare, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a mulțumit cetățenilor Republicii Moldova pentru că au fost activi. Igor Dodon a menționat că, în pofida capturării de către partidul de guvernare a instituțiilor de stat și cenzurării instituțiilor mass-media, astăzi regimul de guvernare a suferit o înfrângere. „Oamenii au ieșit la vot și o să vedem în curând rezultatele care vor demonstra că această putere nu mai are legitimitatea de a conduce Republica Moldova”, a spus Igor Dodon,  transmite IPN.

Potrivit secretarului executiv al PSRM, formațiunea a urmărit atent cum s-a desfășurat campania electorală și a recepționat unele semnale din teritoriu pe care acum le totalizează. Cu o declarație mai detaliată partidul o să vină luni dimineața. „Le propunem celor de la guvernare, regimului Maia Sandu, PAS să se gândească ce fac mai departe. Soluția ar fi să accepte această înfrângere, care la sigur va fi înfrângere, și să declanșăm alegeri anticipate prezidențiale și parlamentare”, a spus Igor Dodon.

Candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea PSRM, Adrian Albu, a declarat că socialiștii tot timpul vor rămâne aceeași echipă bine pregătită, cu proiecte sociale, economice, care de fiecare dată va fi alături de cetățeni. Adrian Albu le--a transmis alegătorilor să fie mulțumiți de votul făcut, iar orașul Chișinău să fie mai frumos, mai bun și pentru fiecare mai confortabil.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.