Igor Dodon se va întâlni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie 2017

Președintele Igor Dodon se va întâlni cu președintele Federației Ruse Vladimir Putin pe data de 17 ianuarie 2017. Ziua a fost anunțată după întâlnirea lui Igor Dodon cu viceprim-ministrul Federaţiei Ruse, Dmitri Rogozin, care a sosit la Chișinău noaptea trecută, transmite IPN cu referire la un comunicat al Președinției..

În cadrul întrevederii Dmitri Rogozin a transmis felicitări din partea conducerii Rusiei, cu prilejul învestirii în înalta funcţie de preşedinte al țării, precum şi a transmis invitaţia de a efectua o vizită oficială în Federaţia Rusă.

În cursul dialogului părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la starea actuală a relațiilor bilaterale moldo-ruse, perspectivele unui eventual progres în problema transnistreană, soluționarea principalelor subiecte în colaborarea moldo-rusă, agenda întrevederii cu Vladimir Putin, președintele Federației Ruse.

”Am acceptat cu plăcere invitaţia şi mi-am exprimat speranţa la o relansare plenară a relaţiilor moldo-ruse”, a menționat Igor Dodon.

Întrevederea cu Vladimir Putin este planificată pentru data de 17 ianuarie 2017.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.