Guvernul îşi deschide uşile pentru cetăţeni

Pe data de 28 august, doritorii vor avea posibilitate să comunice direct cu echipele de conducere ale ministerelor şi ale altor autorităţi publice subordonate executivului, în cadrul acţiunii „Ziua uşilor deschise la Guvern”, transmite IPN.

În deschiderea şedinţei de marţi, 26 august, a executivului, premierul Iurie Leancă a solicitat colegilor să participe activ la dialogul direct cu cetăţenii. Pe parcursul acestei şi viitoarei săptămâni sunt preconizate mai multe evenimente importante, la care este aşteptată participarea activă a membrilor Guvernului şi altor persoane responsabile din executiv.

„ Pe 29 august vom avea un seminar de prezentare a politicilor publice. De asemenea, avem mai multe evenimente în cadrul zilelor diasporei. Iar pe 30 august să venim cu toţii  să susţinem producătorii  agricoli  de fructe şi legume, să participăm la prepararea acelui deliciu culinar, plăcinta cu mere, pe care a promis că o va face ministrul agriculturii, Vasile Bumacov, şi  echipa sa”, a spus Iurie Leancă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.