Grădina Zoologică marchează 45 de ani de activitate

Grădina Zoologică din Chișinău împlinește marți, 9 mai, 45 de ani de activitate. Aniversarea va fi marcată prin concursuri și evenimente special organizate pentru cei mici, începând cu ora 10.00, transmite IPN.

Oaspeții care au numele de familie cu denumirea animalelor, cum ar fi Ursu, Lupu, Zaitsev, Volkov sau similar, la prezentarea buletinului, vor avea acces gratuit la Grădina Zoologică. Programul va include, de asemenea, premii și cadouri, spectacol distractiv cu animatori și dansuri. Oaspeții vor avea posibilitatea să câștige și un premiul mare - excursie în Europa pentru o familie.

Primarul general, Ion Ceban, a menționat în cadrul unei ședințe a serviciilor municipale că, în ultimii ani, Primăria Chișinău a investit mult în reabilitarea Grădinii Zoologice, dar și în procurarea de noi specii de animale și păsări în incinta Zoo. „Au fost reabilitate scările, volierele și au fost create condiții pentru angajații și viețuitoarele de la Zoo. În total, în perioada anilor 2020-2023, din bugetul municipal au fost alocate suplimentar pentru infrastructură peste 23 de milioane de lei”, a spus edilul.

Grădina Zoologică a trecut la regimul de vară și este deschisă până la ora 20.00, însă casa de bilete își sistează activitatea puțin mai devreme. Pentru copiii până la șapte ani, persoanele cu dizabilități, la prezentarea legitimației, intrarea este gratuită. Elevii, studenții, pensionarii care vor prezenta legitimație vor plăti 5 lei, iar pentru maturi intrarea costă 30 de lei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.