Golul lui Andronic, declarat cel mai frumos în campionatul Tadjikistanului

Fostul mijlocaş al echipei naţionale, Valeriu Andronic, a marcat două goluri pentru echipa Khujand, locul 5 în Tadjikistan. Una dintre reuşite a fost aleasă de presa locală ca fiind cea mai frumoasă a actualei ediţii de campionat, anunţă IPN.

Golul a fost marcat în poarta campioanei Ravshan, din afara careului. Andronic a intrat în inimile suporterilor după ce a înscris un alt gol spectaculos împotriva vicecampioanei Istiqlol. Mijlocaşul de 30 de ani a transformat impecabil o lovitură liberă de la circa 25 de metri.

Pentru Khujand a evoluat în acest sezon şi Oleg Andronic, fostul golgheter al Diviziei Naţionale. Jucătorul a reuşit un gol în faţa echipei Vakhsh.

Verii Andronic susţin că ar putea continua cariera în Tadjikistan. „La Khujand salariile sunt mai mari în comparaţie cu majoritatea echipelor din Divizia Naţională. Am putea să prelungim contractul care a expirat recent, a declarat pentru IPN Valeriu Andronic, autor a 4 goluri pentru Naţionala Moldovei.

Mijlocaşul a mai evoluat pentru echipe ca Dinamo Bucureşti, MTK Budapesta, Metalist Harkov, Baltika Kaliningrad, Lokomotiv Astana sau SKA-Energia Habarovsk.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.