Fiul şi-a omorât tatăl. Cadavrul a fost descoperit peste 6 ani

Poliţia a descoperit rămăşiţele omeneşti ale unui bărbat de 44 de ani, anunţat dispărut acum 6 ani. Oamenii legii îl suspectează de crimă pe fiul acestuia, iar mama tânărului i-ar fi fost complice la ascunderea cadavrului. Cazul a avut loc în localitatea Chetrosul, raionul Drochia, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General de Poliţie, la finele lunii martie 2008, poliţia din Drochia a primit o plângere de la o femeie, de 40 de ani (în prezent - 46 de ani), care a declarat că soţul ei ar fi dispărut. Tot atunci, bărbatul a fost dat în urmărire ca persoană dispărută fără veste. După 6 ani, angajaţii Inspectoratului Naţional de Investigaţii au stabilit că bărbatul a fost omorât.

Potrivit anchetatorilor, la 23 martie 2008, în urma unui conflict, tânărul, în vârstă de 19 de ani (în prezent - 25 de ani), într-un moment de furie, şi-ar fi strangulat tatăl. După aceasta, împreună cu mama, au îngropat cadavrul la marginea satului.

Suspecţii se află în arestul poliţiei şi sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat. Tânărul riscă privaţiune de libertate de la 10 până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.