Farmacii electronice în fiecare sat și magazine sociale, promite Renato Usatîi

Farmacii electronice în fiecare sat, farmacii de stat și magazine sociale de stat în fiecare raion. Acestea sunt promisiunile făcute de candidatul Partidului Politic Partidul Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi. Potrivit lui, prin astfel de acțiuni vor fi reduse prețurile la medicamentele esențiale și la produsele de bază, transmite IPN.

La o întâlnire cu alegătorii, concurentul electoral a declarat că actuala guvernare blochează inițiativa sa de a deschide farmacii electronice în primăria fiecărui sat. „Le-am prezentat cum funcționează aceste dispozitive, în care se găsesc câte 100 de medicamente esențiale, fără rețetă. În farmaciile electronice, dar și în cele de stat, medicamentele vor fi cu 40-50% mai ieftine, însă guvernarea nu dorește ca cetățenii să afle adevăratele prețuri”, afirmă Renato Usatîi.

De asemenea, potrivit lui, magazinele sociale de stat, care trebuie să existe în fiecare raion, vor oferi produse la prețuri mai mici. Aceasta va crea o concurență reală cu magazinele private, care vor fi obligate să reducă, la rândul lor, prețurile la multe produse.

Candidatul nu explică cum se va ajunge la reducerea prețurilor cu 40-50%, din ce fonduri vor fi acoperite aceste cheltuieli, și nici nu precizează cum se va asigura o concurență echitabilă pe piață.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.