EDENRED lansează noi soluții electronice pentru tichetele de masă

Compania franceză EDENRED anunță introducerea pe piața tichetelor de masă din Republica Moldova a unei soluții digitale moderne, formată din tichete electronice (carduri) și platformă digitală. EDENRED a obținut licența de operator pentru emiterea tichetelor de masă în format electronic, care-i permite să completeze în acest fel beneficiile pe care le oferă cardurile de masă, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al reprezentanței de la Chișinău, aplicația pe care EDENRED a implementat-o cu succes în Cehia și Finlanda, permite beneficiarilor de tichete de masă utilizarea acestui câștig extra-salarial în toate unitățile comerciale cuprinse în rețea. EDENRED a dezvoltat această aplicație împreună cu PayNet și vine să suplinească cererea în acest sens a angajaților obișnuiți cu această formă de plată.

„Tichetele de masă electronice sunt un mare pas înainte în programele moderne de beneficii extra-salariale din Republica Moldova. Cardurile de masă de la EDENRED simplifică procedurile administrative în rândul companiilor și aduc salariaților o flexibilitate sporită”, spune Dana Sântejudean, director general al EDENRED Romania și Moldova.

Tichetele electronice lansate de EDENRED sunt concepute pentru a putea fi folosite inclusiv în unitățile comerciale care nu dispun de un terminal bancar, reprezentând o alternativă pentru tichetele de masă pe suport de hârtie. Cardurile de masă pot fi utilizate pentru cumpărături alimentare în hipermarketuri, supermarketuri, magazine alimentare, restaurante, pizzerii, cofetarii etc.

EDENRED a dezvoltat, de la lansarea sa oficială, acum jumătate de an, cea mai extinsă rețea locală, punând în circulație peste 200 de mii de tichete de masă cu valoarea nominală de aproximativ 7,5 milioane lei pe baza unor contracte cu întreprinderi din Republica Moldova, care au oferit angajaților lor acest beneficiu extra-salarial. Peste șapte mii de angajați moldoveni folosesc tichetele de masă emise de EDENRED, disponibile în peste 1150 de unități comerciale.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.