Două persoane, scoase de sub dărâmături în urma unei explozii produse la Cahul

Două persoane  au fost scoase de salvatori de sub dărâmături după ce într-o locuință de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Cahul s-a produs o explozie. Potrivit primelor investigații, se presupune că explozia s-ar fi produs în urma scurgerii de gaze naturale de la un cazan, transmite IPN.



Inspectoratul General pentru Situații de Urgență precizează că apelul la Serviciul 112 a fost recepționat aproape de ora 04.00. La fața locului au fost îndreptate trei echipe de salvatori și pompieri. Casa, cu suprafață de circa o sută de metri pătrați, era totalmente distrusă, iar sub dărâmături se aflau două persoane.



Pompierii au reușit să salveze o femeie de 72 de ani, scoasă de sub ruine în stare de șoc, și un bărbat de 57 de ani care în urma exploziei s-a ales cu arsuri. Ambii au fost internați în spitalul raional.

În urma exploziei a fost complet afectată locuința, dar și unele elemente constructive ale locuințelor din preajmă. Toate circumstanțele urmează a fi cercetate de către specialiști pentru stabilirea cauzei exacte a deflagrației.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.