Două persoane au murit, iar altele 3 au fost rănite în 2 accidente produse miercuri

Doi bărbaţi au murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, dintre care un bărbat în stare extrem de gravă, în urma a două accidente produse miercuri, 25 martie, în raionul Donduşeni şi în raionul Cantemir. În ambele cazuri şoferii au pierdut controlul volanul şi au intrat cu automobilul în copac.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, primul caz a avut loc între satele Târnova şi oraşul Donduşeni. Un tânăr de 19 ani, conducând cu exces de viteză, a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a lovit cu maşina într-un copac. Şoferul a decedat pe loc, iar pasagerii, doi tineri de 20 de ani, au fost transportaţi la spital.

Cel de al doilea accident s-a produs între localităţile Porumbeşti şi Cania din raionul Cantemir. Un bărbat de 57 ani, care se deplasa spre Cantemir, a ieşit pe contrasens, apoi s-a izbit într-un copac. În urma impactului conducătorul auto a decedat pe loc, iar pasagerul, cu vârsta aproximativă de 30-35 ani, a fost internat în stare gravă în secţia reanimare a Spitalului Raional Cantemir.

Potrivit datelor INP, timp de 24 de ore au avut loc 4 accidente soldate cu două persoane decedate şi 6 traumatizate.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.