Două microbuze s-au ciocnit în capitală: 5 pasageri răniţi, Update

Cinci persoane, pasageri ai microbuzelor de pe rutele municipale 119 şi 113, au avut de suferit în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă, 14 aprilie, pe bulevardul Cuza-Vodă din sectorul Botanica al capitalei.

Solicitată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Lucia Gnatiuc, a spus că, din constatările preventive, reiese că vinovat de accident se face şoferul microbuzului de pe ruta 119, în vârstă de 51 de ani, originar din raionul Dubăsari. Şoferul nu a respectat distanţa între autovehicule.

Update Lucia Gnatiuc a precizat că persoana vinovată de accident riscă o amendă de 6 mii de lei sau închisoare până la 3 ani, dacă traumatismele pasagerilor răniţi nu sunt grave.

Update Petru Craveţ, responsabil de relaţiile cu presa la Spitalul de Urgenţă, a spus că că la spital au fost aduse patru femei şi un minor de 12 ani. Pasagerii au suportat leziuni uşoare şi nu au avut nevoie de spitalizare. După ce au fost examinaţi de medici, li s-a prescris tratament în condiţii de ambulator.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE