Două adolescente din Fălești, în stare gravă după ce s-au aruncat în gol de la etajul 4

Două adolescente, de 15 și 16 ani, din orașul Fălești, au fost spitalizate în stare gravă după o cădere de la înălțime. Poliția investighează versiunea unei tentative de suicid. Cazul a fost raportat de un bărbat, care le-a văzut pe cele două fete sărind  în gol de la etajul patru al unei construcții nefinalizate de la marginea orașului.

Apelul la 112 a fost făcut aseară, în jurul orei 17.00. La sosirea ambulanței, fetele erau conștiente și au fost duse la Spitalul raional. Mai târziu, una dintre ele a fost transportată la Chișinău, la Institutul Mamei și Copilului. Solicitat de IPN, purtătorul de cuvânt al instituției, Maxim Cazacu, a spus că adolescenta de 15 ani are fractură de coloană și este în stare foarte gravă.

Vicedirectorul medical al Spitalului raional Fălești, Nicolae Andrieș, a spus că și cea de-a doua tânără este în drum spre Chișinău. Aceasta a suferit traumatism la coloana vertebrală, cu lezarea măduvei spinării, fără dereglarea funcției organelor bazinului și membrelor inferioare. Tânăra va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.