Donații pentru desfășurarea campaniei „PENTRU referendum”

Echipa „PENTRU referendum” adună donații pentru desfășurarea campaniei pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană în cadrul referendumului constituțional din 2024. Donațiile pot fi efectuate online prin site-ul oficial al campaniei, dar și fizic la adresa: strada Mihai Viteazul nr.15, transmite IPN.

„Pe 20 octombrie va avea loc referendumul constituțional pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeană –  cea mai importantă decizie pe care o vom lua împreună după independență. Este esențial să participăm cât mai mulți, ca informațiile adevărate despre Moldova Europeană să ajungă în cât mai multe sate, iar vocea poporului să fie definitorie pentru viitorul țării noastre. Noi, echipa PENTRU referendum, vom munci pentru aceasta. Vom face campanie din poartă-n poartă și din casă în casă, vom vorbi cu fiecare om. Avem nevoie de ajutorul tău - fiecare donație înseamnă mai multe materiale informative, mai mulți oameni cu care vorbim”, se arată într-un mesaj distribuit pe platforma Telegram Moldova Europeană.

„Ajutați-ne să facem campanie PENTRU Moldova Europeană. Donați pentru imprimarea ziarelor, afișelor, pentru plasarea materialelor publicitare, pentru finanțarea costurilor de transport pentru miile de voluntari care vor merge în toată țara”, se menționează în mesaj.

Referendumul republican constituțional cu privire la aderarea Republicii Moldova la UE va fi organizat concomitent cu alegerile prezidențiale din 20 octombrie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.