Doi tineri sunt suspectați de omorul de la Horești

Oamenii legii au doi suspecți în cazul bărbatului de 50 de ani din Horești, Ialoveni, găsit mort vineri seara, 19 aprilie, în baia casei sale, cu mâinile și picioarele legate. Suspecții sunt doi tineri, de 22 de ani, unul din ei cu antecedente penale, ambii locuitori ai satului Horăști. Aceștia sunt reținuți pentru 72 ore.

Solicitat de IPN, șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Pavel Damaschin, a comunicat că poliția i-a reținut pe suspecți în prima parte a zilei de luni și că sunt probe suficiente împotriva lor. Aceștia conlucrează cu ofițerii de urmărire penală care desfășoară ancheta.

Bărbatul a fost găsit vineri seara mort în baia casei sale, la podea, având mâinile și picioarele legate. Bărbatul era întors recent de peste hotare, iar despre crimă oamenii legii au fost informați de către vecina victimei, care avea grijă de gospodăria bărbatului. La fața locului medicul legist a stabilit că bărbatul avea semne de moarte violentă, leziuni în regiunea capului. Sunt luate în calcul mai multe versuri, inclusiv cea a jafului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.