Doi moldoveni au murit în urma unui accident rutier petrecut în România

Doi cetățeni moldoveni au decedat și alți șase au ajuns cu diferite traumatisme la spital în urma unui accident rutier petrecut în județul Bihor, România.

Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, a declarat pentru IPN că cetățenii moldoveni se aflau într-un microbuz care s-a izbit frontal de un TIR.

„În urma coliziunii, șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Dondușeni, și un alt bărbat de 33 de ani, tot din Republica Moldova, au prezentat leziuni incompatibile cu viața. O femeie și alți cinci bărbați, toți din Republica Moldova, au prezentat diferite leziuni și fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus Ioana Lascău.

Potrivit ofițerului de presă al IPJ Bihor, în jurul orei 6:17, șoferul microbuzului a efectuat o depășire neregulamentară într-o curbă periculoasă semnalizată corespunzător și s-a ciocnit frontal cu un TIR care circula regulamentar.

„În urma impactului dintre cele două autovehicule, microbuzul a ricoșat într-o altă mașină, aflată în afara părții carosabile”, a spus Ioana Lascău.

În total, în microbuz se aflau nouă cetățeni din Republica Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.