DGLCA anunță licitație pentru echipamente noi de joacă în 50 de curți de bloc din Chișinău

În 50 de curți ale blocurilor de locuit din municipiul Chișinău vor fi instalate echipamente noi de joacă. Direcția generală locativ-comunală și amenajare a lansat o licitație în acest sens. Vasile Efros, șef de secție din cadrul DGLCA, a precizat pentru IPN că este vorba de terenuri de joacă din toate sectoarele capitalei.

„În locul echipamentelor vechi, din perioada sovietică, vor fi instalate complexe de joacă noi, din care fac parte tobogane, leagăne, figurine pe arc elicoidal. Ulterior, terenurile de joacă vor fi împrejmuite cu gărduț. Cele 50 de terenuri de joacă au fost selectate conform solicitărilor locatarilor și ale preturilor de sector”, a specificat Vasile Efros.

Ofertele pentru licitația respectivă pot fi depuse în perioada 28 martie-7 aprilie. La 20 aprilie urmează a fi anunțați câștigătorii concursului. Lucrările de amenajare a celor 50 de terenuri de joacă vor fi lansate la începutul lunii iunie și se vor finaliza la sfârșitul lunii septembrie.  

Pentru instalarea și amenajarea noilor complexe de joacă în cele 50 de curți ale blocurilor de locuit, în bugetul municipal din anul curent sunt prevăzuți 10 milioane de lei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.