De Ziua Națională a Vinului, transportul public în centrul capitalei va fi restricționat

Din această seară, de la ora 20.00, dar și în zilele de sâmbătă și duminică, 6 – 7 octombrie, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare, în perimetrul străzilor Pușkin –Bănulescu-Bodoni. Restricțiile de circulație sunt anunțate în legătură cu Ziua Națională a Vinului, transmite IPN.

Troleibuze de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 28 vor fi redirecționate de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Alexei Şciusev, București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite. Retur – pe același traseu.

Troleibuzele de pe rutele nr. 30 și 31 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Vasile Alecsandri, București, str. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseele stabilite.

Autobuzele de pe rutele nr. 5, 9, 11, 17 și 46 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Bănulescu-Bodoni, 31 august, Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseele stabilite. Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Pușkin, Ierusalim, Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseele stabilite.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.