Dacia, indignată de egalul 3-3 cu FC Tiraspol

Dacia a condus în două rânduri pe terenul lui FC Tiraspol, dar n-a reuşit să câştige, fiind egalată la ultima fază a meciului. Antrenorul Daciei, Igor Negrescu, crede că de vină este atmosfera creată dinaintea meciului, când echipa sa a fost ţinută timp de 40 de minute la –zisa „vamă transnistreană”, transmite IPN.

"Ne-au verificat paşapoartele de 100 de ori. Cred că acest moment a afectat jocul nostru", a declarat Negrescu pentru site-ul oficial al echipei. De asemenea, tehnicianul Daciei a rămas nemulţumit de evoluţia fundaşilor centrali în partida cu FC Tiraspol. "Fundaşii au fost cei mai slabi. La golul trei nu aveau voie să greşească",  a adăugat Negrescu.

Dacia a ratat şansa de a se apropia la 4 puncte de liderul Sheriff, care a remizat în derby-ul cu Zimbru, scor 1-1. Pe locul 2 se menţine Veris, care a învins-o pe Olimpia, cu 3-0.

Revelaţia acestei ediţii este FC Costuleni, care se află la un punct de podium, după ce a dispus de Rapid, cu 3-0. După această înfrângere, antrenorul Rapidului, Sergiu Secu, şi-a prezentat demisia, motivând prin situaţia financiară precară de la echipă. Scorul etapei l-a înregistrat Dinamo-Auto, 6-0 cu Academia, în timp ce Milsami a câştigat primul meci după 4 etape, 3-2 cu Speranţa.

Următoarea rundă va avea loc pe 25-27 octombrie după următorul program: Speranţa - Costuleni, Academia - FC Tiraspol, Milsami - Dinamo-Auto, Dacia - Zimbru, Olimpia - Rapid şi Sheriff - Veris.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE