Curtea de Conturi va avea un buget de peste 27 de milioane de lei pentru anul viitor

Deputaţii au votat proiectul bugetului Curţii de Conturi pentru anul viitor, în sumă de 27,4 milioane de lei,  cu 8,9% mai puţin faţă de alocaţiile aprobate pentru anul 2013, transmite IPN.

Din suma totală, 14 milioane de lei sunt pentru retribuirea muncii celor 160 de angajaţi. Pentru întreţinerea şi exploatarea parcului de automobile se planifică mijloace în sumă de circa 2 milioane de lei. La balanţa Curţii de conturi, la 1 ianuarie 2013 figurau 20 de unităţi de transport. Pentru 2014 se preconizează o creştere a cheltuielilor pentru întreţinerea transportului cu 11,8%. Majorarea cheltuielilor este motivată de creşterea preţurilor la combustibil, precum şi creşterea costului pentru parcarea transportului Curţii de Conturi.

Pentru reparaţiile curente ale clădirii este planificată suma de 135 de mii de lei. Pentru arenda bunurilor – 225 de mii de lei. În instruirea angajaţilor vor fi investiţi 110 de mii de lei. Cheltuielile pentru serviciile de pază vor fi de 230 de mii de lei. Pentru deplasări în interes de serviciu este planificată suma de 1,4 milioane de lei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.