Cursă aeriană directă Chişinău-Florenţa din 14 iunie

Începând cu data de 14 iunie se va lansa o nouă cursă aeriană: Chişinău-Florenţa. Odată cu lansarea noului zbor direct, Florenţa va deveni a şaptea destinaţie operată de către Air Moldova în Italia după Roma, Milano, Bologna, Verona, Veneţia şi Torino. Preţul unui bilet într-o direcţie porneşte de la 59 euro, cu toate taxele incluse, transmite IPN.

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei Natalia Rogovschi, cursa Chişinău-Florenţa va fi operată cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă. Marţi decolarea din Chişinău va fi la ora 13.40, iar aterizarea în Florenţa la 15.00; decolarea din Florenţa va fi la ora 15.50, iar aterizarea în Chişinău ora 18.50. Sâmbăta decolarea din Chişinău va fi la ora 13.20, iar aterizarea în Florenţa 14.40; decolarea din Florenţa va fi la 15.30, iar aterizarea în Chişinău la 18.30

În prezent, Air Moldova operează zboruri spre 26 de destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Florenţa, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneţia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Bodrum, Heraklion, Tivat, Corfu şi Rodos.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.