„Copiii pentru pace”, expoziție în incinta Primăriei Chișinău

La fel ca și anul trecut, în incinta Primăriei municipiului Chișinău vor fi vernisate desenele elevilor din școlile din Chișinău în cadrul expoziției „Copiii pentru pace”, transmite IPN.

„Sâmbătă se împlinesc doi ani de la începerea războiului în Ucraina. Am condamnat din prima zi acest război, invazia asupra Ucrainei. Și din prima zi, noi, municipalitatea, ne-am implicat la maximum pentru a ajuta cetățenii ucraineni”, a declarat primarul Ion Ceban la ședința săptămânală a serviciilor municipale.

De la începutul războiului, subdiviziunile municipale s-au implicat activ pentru a ajutorarea cetățenilor ucraineni. Au activat 45 de centre de plasament pe care Primăria Chișinău le gestiona împreună cu mai mulți parteneri din exterior și agenți economici. În prezent, municipalitate oferă susținere cetățenilor ucraineni care s-au stabilit la Chișinău prin încadrarea copiilor în școli și grădinițe, în centrele municipale, în serviciile sociale etc.

„Au trecut doi ani și sperăm să fie pace cât mai curând în țara vecină și în toată lumea. Anul trecut Primăria a organizat o expoziție „Copiii pentru pace” și anul acesta copiii din școli din Chișinău au pregătit mai multe lucrări care vor fi prezentate de marți în incinta Primăriei”, a mai spus Ion Ceban.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.