Constantin Codreanu este candidatul PUN la funcția de primar al Chișinăului

Constantin Codreanu, deputat în Parlamentul României, este candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Anunțul l-a făcut președintele de onoare al formațiunii, fostul președinte al României Traian Băsescu, la o conferință de presă, transmite IPN.

Potrivit lui Traian Băsescu, Constantin Codreanu este un om care din punct de vedere al moralității este ireproșabil, un om care nu a fost implicat în politica din Republica Moldova, un om care a servit ideea unionistă.

Traian Băsescu a mai spus că PUN propune locuitorilor capitalei un primar de cursă lungă, care să facă din Chișinău un oraș de care să îți placă. „Plecând de la premisa că suntem hotărâți să stăm în spatele lui Constantin Codreanu, cu experiența de a aduce bani europeni pentru finanțarea proiectelor de care are nevoie Chișinăul, convingerea mea este că propunem chișinăuienilor cea mai bună soluție”, a spus Traian Băsescu.

La rândul său, Constantin Codreanu a spus că orașul se află într-o criză profundă, lucrurile au degradat. Chișinăul are nevoie de un adevărat „restart” în acest moment. „Este nevoie de un adevărat plan de reformare a ceea ce se numește administrația municipiului Chișinău. Trebuie să existe o serie de reforme în tot aparatul de administrare”, a spus Constantin Codreanu.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.