Consiliul de Observatori şi-a ales preşedintele

Ludmila Vasilache este noul preşedinte al Consiliului de Observatori (CO) al Companiei IPNA „Teleradio-Moldova”. Aceasta a fost aleasă cu votul a 4 membri CO din cei 7 prezenţi la şedinţa de sâmbătă, 14 martie. La funcţia de preşedinte a mai fost propusă şi candidatura Doinei Deleu, aceasta însă a obţinut doar 2 voturi, transmite IPN.

Ludmila Vasilache a declarat că noua componenţă a Consiliului de Observatori îşi propune să deblocheze situaţia în care se află „Teleradio-Moldova”. „Ne vom întâlni în cadrul ședințelor Consiliului de Observatori de câte ori va fi nevoie, pentru că este necesar să alegem și președintele companiei. Sarcina Consiliului de Observatori este nu doar să reprezentăm IPNA „Teleradio-Moldova”, dar și să monitorizăm activitatea companiei, suntem responsabili de ceea ce se întâmplă aici”, a spus Ludmila Vasilache.

Ludmila Vasilache a activat în domeniul jurnalistic timp de 16 ani, a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), iar anterior a activat în cadrul Companiei „Teleradio-Moldova”.

Consiliul de Observatori este organul de conducere autonom al Companiei „Teleradio-Moldova”. Activitatea acestuia a fost blocată de la sfârşitul anului 2013, când s-a încheiat mandatul a 6 din 9 membri. Recent, Parlamentul a numit în funcţie 4 membri noi. Este vorba de Ludmila Vasilache, Vitalie Ţapeş, Stela Nistor şi Lilia Gurez.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.