Concert cu interpreți celebri, duminică în centrul capitalei

Locuitorii și oaspeții capitalei sunt invitați la „Chișinău Youth Fest”, în Piața Marii Adunări Naționale, duminică seara, începând cu orele 18:00. Pe scenă vor cânta Carla’s Dreams, Delia, Smiley, Babasha, The Urs, Lupii lui Calancea și Guz. În plus, vizitatorii vor putea explora Orășelul tinerilor și diverse zone tematice, transmite IPN.

Intrarea la festival este gratuită. Pentru distracție în siguranță, participanților le este interzis să aducă obiecte periculoase, băuturi alcoolice și substanțe ilegale. La fel, cei care vor fi prezenți la eveniment sunt încurajați să nu lase gunoi în urma lor, a anunțat Primăria.

Este cea de-a trea ediție a evenimentului, cu prilejul căruia autoritățile vor prezenta tinerilor interesați proiecte și oportunități de activitate. Participanții vor avea posibilitate să experimenteze atmosfera unui studio radio, cu simulare de interviuri și jocuri interactive, precum și să facă fotografii cu prietenii. Primăria capitalei mai anunță că în zona adiacentă va fi amenajat un punct medical, pentru acordarea primului ajutor, dacă va fi necesar.

În contextul festivalului, autoritățile au extins programul mai multor rute de transport public: troleibuzele nr. 4, 8, 10, 12, 22, 25 și autobuzele nr. 2, 5, 23, 33, 46 vor circula până noaptea târziu, mai exact până la ora 01.30.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.