Comunicat privind acreditarea reprezentanţilor presei din Republica Moldova la întâlnirea cu preşedintele României, domnul Traian Băsescu

Str. Bucureşti nr. 66/1

MD 2012, Chişinău

Phone:  00373.22.211813

Phone:  00373.22.213037

http://www.chişinău.mae.ro  

e-mail: secretariat@ambasadaromaniei.md

 

 

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va avea miercuri, 17.07.2013, la Sala de Conferinţe a Hotelului Leogrand din Chişinău, începând cu ora 18.30, o întâlnire cu reprezentanţi ai societăţii civile din Republica Moldova, intelectuali, lideri de opinie, oameni de artă şi cultură.

Reprezentanţii mass-media din Republica Moldova sunt invitaţi să ia parte la această manifestare. Pentru asigurarea accesului ziariştilor, rugăm respectuos redacţiile de televiziune şi radio, agenţiile de ştiri, presa scrisă şi presa electronică, să nominalizeze persoanele pentru care se solicită accesul în sală, atât reporteri, cât şi cameramani şi fotoreporteri. Nominalizările se comunică la adresa presa@ambasadaromaniei.md. Din raţiuni organizatorice, vă rugăm să ni se comunice seria şi numărul actului de identitate, precum şi data naşterii persoanelor pentru care redacţiile solicită acreditare.

Termenul limită pentru nominalizarea ziariştilor şi comunicarea datelor solicitate este marţi, 16.07.2013, ora 14.00.

Reprezentanţii mass-media pentru care redacţiile nu comunică numele, data naşterii şi seria şi numărul actului de identitate până la data şi ora anunţate nu vor avea acces în sală.

Accesul în sală este permis până la ora 18.00.

Biroul de presă al Ambasadei României în Republica Moldova

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.