Comunicat de presă

Comunicat de presă

Organismul de Certificare al Sistemelor de Management (OCSM) al Institutului Naţional de Standardizare şi Metrologie (INSM) anunţă toţi partenerii şi beneficiarii că, recent, a primit certificatele de acreditare pentru efectuarea certificării sistemelor de management a calităţii şi a siguranţei alimentelor conform standardelor
SM SR EN ISO 9001:2011 şi SM SR EN ISO 22000:2006, emise de către Centrul de Acreditare şi Evaluarea Conformităţii Produselor din Republica Moldova.


Aceste Certificate atestă faptul că OCSM al INSM satisface cerinţele sistemelor de Management al calităţii  şi  sistemelor de management al siguranţei alimentelor (SM SR EN ISO/CEI 17021:2011, SM SR ISO/TS 22003:2011, SM SR EN ISO/CEI 17021:2011) şi este competent să certifice Sistemele de Management al Calităţii pentru activităţile CAEN şi Sistemele de Management al Siguranţei Alimentelor pentru categoriile din lanţul alimentar, definite în Domeniul de Acreditare. Acreditarea, obţinută de către OCSM, confirmă încă o dată competenţa personalului angajat în acest organism şi competitivitatea INSM pe piaţa din Moldova. În acelaşi timp, această procedură oferă garanţii şi siguranţă tuturor agenţilor economici care activează pe teritoriul Republicii Moldova şi beneficiază de serviciile INSM pe acest domeniu.


În acest context, ţinem să menţionăm faptul că, întreprinderile certificate de OCSM al INSM vor beneficia în continuare de servicii şi asistenţă de cea mai înaltă calitate. Vom depune tot efortul pentru a contribui la îmbunătăţirea continuă a sistemelor de management care au drept scop în etapă finală să conducă la dezvoltarea întreprinderilor şi consolidarea poziţiei lor pe piaţa de referinţă.


În aceeaşi ordine de idei OCSM anunţă despre deschiderea pentru negocieri asupra condiţiilor de oferire a acestor servicii astfel încît beneficiarul să obţină cea mai înaltă calitate la cel mai avantajos cost.


Pentru informaţii vă rugăm să apelaţi la numerele de telefon:
218-418, 079053728 Mardari Victoria
218-413 Onceanu Adrian
218-489 Mardari Valentin

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.