Coca-Cola susţine Cursa Olimpică

Coca-Cola se angajează şi anul acesta să promoveze un mod sănătos de viaţă in cadrul Cursei Olimpice organizată de Comitetul Naţional Olimpic.  Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 mai 2013,  în Piața Marii Adunări Naționale începînd cu ora 9.00. Fiecare participant va primi un tricou și va participa la o tombolă în încheierea programului.

Cursa propriu-zisă va demara la ora 11.00, fiind precedată de un concurs inedit la canotaj ”Echipa Olimpicilor provoacă la competiție politicienii, jurnaliștii și artiștii”, a căror echipe vor fi numite după cele trei valori ce stau la baza Mișcării Olimpice: prietenie, respect și excelență.

Participanții vor avea posibilitatea să dea mâna cu Olimpicii moldoveni la Panoul Olimpic, de a vizualiza sau testa chiar câteva genuri de sport: tir, scrima, tenis de cîmp, taekwon-do, trînta etc. Un recital susținut de Aliona Moon si Pașa Parfeni va începe la orele 12.00. Programul se va incheia cu o tombola și cu decernarea premiilor.

Coca-Cola este sponsor al Jocurilor Olimpice la nivel internaţional. La nivel local, Coca-Cola HELLENIC Moldova a primit trofeul “Sport si Dezvoltare Sustenabila, 2012”, în calitate de sponsor şi partener principal al CNO.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.