Coaliţia Pro Europeană nu a discutat despre remanieri la Guvern

Coaliţia Pro Europeană nu a discutat despre eventuale remanieri la Guvern – au declarat jurnaliştilor vicepreşedintele PDM, Igor Corman, şi vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ. Politicienii au fost solicitaţi în legătură cu un material apărut în presă, în care se spune că premierul Iurie Leancă pregăteşte remanieri, transmite IPN.

Valeriu Streleţ a spus că nici în cadrul partidului, nici a consiliului coaliţiei, premierul Iurie Leancă nu a anunţat despre asemenea intenţii şi nu a formulat careva obiecţii faţă de vreunul dintre miniştri. Valeriu Streleţ a spus totuşi că Guvernul este un organism viu şi tot timpul este în modificare. „Respectiv, dacă o anumită parte a acestui mecanism nu funcţionează la nivelul aşteptărilor, de ce nu s-ar putea opera anumite corectări ca să se ajungă la o mai mare eficienţă a echipei guvernamentale? Dar aceasta este la nivel teoretic”, a menţionat liderul liberal-democraţilor din Parlament.

Igor Corman a spus că discuţii despre remanieri nu au fost purtate la consiliul coaliţiei. „Nu voi comenta anumite zvonuri apărute în mass-media”, a declarat şeful legislativului.

Publika TV a informat, cu referire la unele surse din Guvern, că premierul ar fi nemulţumit de activitatea ministrului de interne, Dorin Recean, de activitatea ministrului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Pavel Filip, a şefului Fiscului, Ion Prisăcaru, şi de activitatea ministrului mediului, Gheorghe Şalaru.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.