CNA a finalizat examinarea pretinsei îmbogățiri a lui Andrei Spînu

Faptele invocate în denunțul fugarului Ilan Șor privind pretinsa îmbogățire ilicită a ministrului Andrei Spînu nu s-au confirmat. Centrul Național Anticorupție precizează că a emis o încheiere de finalizare a examinării cazului. Copia răspunsului oficial al CNA a fost publicată de Andrei Spînu pe rețelele sale sociale, transmite IPN.

În documentul atașat de ministru se arată că, în urma verificării faptelor, informațiile despre deținerea conturilor bancare în banca OCBC Wing Hang Bank subsidiară a Oversea Chinese Banking Corporation din Singapore de către Andrei Spînu și compania Moresense Partners LLC și Focus Marketing LLC nu s-au confirmat.



Andrei Spînu a notat că nu există nicio probă la acuzațiile care i-au fost aduse. Sunt atacuri care au un singur scop – să se dezbine și să oprească drumul european al Moldovei

Anul trecut, Ilan Șor a invocat pretinse documente care ar arăta că Andrei Spînu este multimilionar și își ascunde banii în conturi off-shore. În luna martie acestui an, Centrul Național Anticorupție a informat că examinează denunțul.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.