Chișinăul va găzdui campionatul mondial de Armwrestling și Para-Armwrestling

Cel de-al 45-lea Campionat mondial de Armwrestling și cel de-al 26-lea Campionat Mondial de Para-Armwrestling vor avea loc în perioada 15-25 august, în municipiul Chișinău.

Competițiile vor fi găzduite de Federația Națională Sportivă de Armwrestling din Republica Moldova, în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău. Sunt așteptați peste 1500 de concurenți, oficialități și susținători din peste 60 de țări participante, transmite IPN.

„Evenimentul nu doar că va pune Chișinăul pe harta sportului internațional, dar și va promova valorile de incluziune, diversitate și unitate prin sport. Competiția va oferi o platformă pentru sportivi în care își vor demonstra talentul, determinarea și spiritul de echipăˮ, precizează Direcția generală educație, tineret și sport.

Campionatul mondial de Armwrestling și Para-Armwrestling face parte din Programul municipal de co-finanțare a proiectelor pentru sport și altor activități sportive de nivel local și internațional al Primăriei municipiului Chișinău.

Programul campionatului poate fi consultat pe pagina evenimentului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.