Celula de criză a MAE monitorizează evoluțiile din Israel

Celula de criză de la Ministerul Afacerilor Externe privind situația de securitate din Orientul Mijlociu s-a întrunit astăzi în ședință. Aceasta monitorizează în mod continuu evoluțiile din Israel și se află în contact permanent cu Ambasada Republicii Moldova și alte instituții responsabile pentru a anticipa riscurile ce ar putea exista la adresa cetățenilor moldoveni, transmite IPN.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează apelul adresat pe 4 august cetățenilor Republicii Moldova să se abțină de la călătorii neesențiale în Statul Israel și regiunea Orientului Mijlociu, unde situația de securitate este în permanentă schimbare și se poate modifica brusc, fără o atenționare prealabilă.

MAE recomandă cetățenilor care intenționează să părăsească Israelul să utilizeze rutele de transport existente. Aeroportul internațional Ben Gurion funcționează în mod obișnuit, iar zborurile către Republica Moldova sunt efectuate în mod sistematic.

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel activează în regim obișnuit și prestează serviciile consulare. Contactele Ambasadei sunt Leonardo Da Vinci 21, Tel Aviv, Israel, +972 52-7789772 și israel.mfa.gov.md.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.