Cei care vor să meargă la Festivalul Pădurilor pot lua autobuzul din PMAN

Pentru Festivalul Pădurilor, care va avea loc 14 septembrie la reședința prezidențială din Condrița, va fi organizat transport public direct din Piața Marii Adunări Naționale. Autocarele vor circula spre și dinspre eveniment pe întreaga durată a zilei, începând cu ora 9.50, transmite IPN.

Până la ora 11.00, transportul va porni la intervale de 5-10 minute. Ulterior, cursele se vor efectua la intervale de 30 de minute. Ultima cursă spre Condrița va fi la ora 18.00, iar ultima cursă spre Chișinău – la 21.30.

Costul unei călătorii este de 6 lei, iar deținătorii de abonamente pentru transportul public municipal pot să le utilizeze pentru această rută.

Organizatorii evenimentului menționează că participanții care sunt nevoiți să vină cu mașina până în PMAN vor putea parca direct acolo. Locurile sunt destinate prioritar mașinilor care vin din afara Chișinăului. Participanții din capitală sunt încurajați să folosească transportul public pentru a lăsa loc celor care au nevoie mai mare de parcare.

Participanții la eveniment vor vizita expoziții, ateliere și activități interactive și vor fi implicați în discuții cu experți în domenii de protecție a mediului. Vor fi amenajate zone de relaxare și iarmaroc.

Festivalul Pădurilor este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu/Ecopresa și Societatea ecologică „Biotica”, cu suportul Suediei, în parteneriat cu Președinția Republicii Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.