Cei 35 de deputați socialiști nou aleși promit că nu vor părăsi fracțiunea

Cei 35 de deputați nou aleși ai Partidului Socialiștilor au semnat o declarație comună că nu vor trăda votul alegătorilor și vor rămâne în Fracțiunea Partidului Socialiștilor pentru întreg mandatul, transmite IPN.

Într-un briefing de presă, secretarul pentru ideologie al formațiunii, Ion Ceban,  a prezentat declarația semnată de toți deputații socialiști nou aleși, prin care aceștia se angajează că vor lucra în noul legislativ în cadrul unei echipe unite. „Iar dacă vor exista presiuni pentru a părăsi fracțiunea, preferă să renunțe la mandatul de deputat decât să trădeze echipa și votul alegătorilor”.

Președinta Partidului Socialiștilor, Zinaida Grecianîi. a declarat că echipa Partidului Socialiștilor este consolidată, iar această declarație vine să infirme unele speculații apărute în presă că unii deputați socialiști vor fi cumpărați. Potrivit Zinaidei Grecianîi, după alegeri formațiunea pe care o conduce a fost de mai multe ori atacată de concurenții electorali, în special de cei de la Blocul ACUM. Partidul Socialiștilor a avut un comportament corect, nu i-a atacat în niciun mod pe cei de la ACUM, iar criticile din campania electorală au fost doar la adresa guvernării, a spus lidera PSRM.

Până la validarea oficială a mandatelor, Partidul Socialiștilor nu va purta negocieri cu nicio formațiune politică privind formarea unei majorități parlamentare, a mai spus Zinaida Grecianîi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.