CCA a eliberat licenţă pentru utilizarea unei frecvenţe radio

Consiliul Coordonator al Audiovizualului a eliberat joi, 10 martie, licenţă pentru utilizarea unei frecvenţe radio scoasă la concurs în luna decembrie. Este vorba despre postul de radio Eco FM din Făleşti, care va emite pe frecvenţa 97,96, transmite IPN.

Membrii CCA au apreciat iniţierea postului de radio şi le-au recomandat reprezentanţilor proiectului să atragă o atenţie mai mare asupra editării documentelor. „Vreau să remarc spontaneitatea şi originalitatea celor care şi-au propus să realizeze acest proiect. Mă bucur că sunteţi fideli şi continuaţi să fiţi temerari. Mă bucur că doriţi să vă extindeţi şi sper să reuşiţi în aceste acţiuni”, a menţionat Mariana Onceanu-Hadârcă.

Reprezentantul postului de radio a menţionat că prin acest proiect şi-a propus să promoveze ştiinţa şi să realizeze mai multe emisiuni dedicate studenţilor.

Totodată, în cadrul şedinţei CCA au fost sancţionate posturile de televiziune „Stil TV” şi „OTV” cu amendă minimă pentru că mai bine de un an de la data eliberării licenţei de emisie nu au început difuzarea serviciului de programe. De asemenea, CCA a acordat timp până la 14 martie 2016 companiei „A. Video-Content” SRL, fondatoarea postului de televiziune cu emisie prin satelit „A. Film” să realizeze difuzarea serviciului de programe pentru care i-a fost acordată licenţă.

Tot în şedinţa de joi, 10 martie, CCA a aprobat recomandările privind mecanismul trecerii radiodifuzorilor de la televiziunea analogică terestră la cea digitală.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.