Casa de vis? Alege-o pe CasaHub

Știri uimitoare pentru toți cei care își doresc să se mute în casă nouă.

Acum, căutarea unei locuințe noi și solicitarea unui credit ipotecar nu mai reprezintă o provocare, ci un simplu proces care poate fi bifat pe o singură platformă, în cel mai scurt timp. Toate acestea au devenit posibile datorită celei mai mari platforme imobiliare din Moldova -  CasaHub - și centrului ipotecar maib.


Dezvoltată ca un proiect al celei mai mari bănci din Moldova - maib, platforma  CasaHub oferă o nouă abordare în lumea imobiliară și schimbă percepția căutării și procurării unui imobil.

Cu o interfață nouă, simplificată și intuitivă, fiecare utilizator are la dispoziție absolut gratuit mii de oferte pentru imobile, disponibile în fiecare sector al Chișinăului și în afara acestuia. Apartamente cu orice număr de camere și planimetrie în blocuri noi și secundare, case, vile și townhouse-uri, toate sunt disponibile cu descrieri și imagini.

În plus, principalul beneficiu și „know-how-ul” platformei reprezintă indicarea ratelor ipotecare precalculate pentru fiecare anunț.  Acum, este cu mult mai simplu și ușor să faci cea mai bună alegere în domeniul imobiliar și instant îți planifici bugetul, pentru a te bucura din plin de noua ta achiziție. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma și să alegi un imobil potrivit, reieșind din ratele convenabile pentru tine.

O altă inovație adusă de CasaHub se axează pe serviciile ipotecare de care poți beneficia fără să părăsești platforma. Astfel, accesând  CasaHub:

- poți beneficia absolut gratuit de o consultație online, în cazul în care te afli peste hotare;

- poți solicita și achita online evaluarea imobilului pentru creditare;

- poți depune cererea de creditare ipotecară direct pe site. Este suficient să indici minimum de date necesare, iar de restul se vor ocupa managerii centrului ipotecar maib. Niciodată solicitarea unei finanțări ipotecare nu a fost atât de simplă.

Totodată, platforma oferă o serie de instrumente pentru ca tu să faci cea mai bună alegere – filtrele de căutare avansată, inclusiv după adresă, posibilitatea de a compara ofertele pe un singur ecran, de a salva ofertele care ți-au plăcut sau de a te abona la filtrele de căutare personalizate, astfel încât atunci când vor apărea oferte noi aliniate așteptărilor tale, vei primi instant o notificare.

CasaHub – este agentul tău imobiliar digital, care îți oferă cele mai potrivite soluții și răspunsuri la toate întrebările.


CasaHub – powered by maib.   

*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.